BITUMI- ELI HUOPAKATOT

Meiltä saat kattoremontit erilaisille huopakatoille. Toteutamme katot tarpeen mukaan kolmiorimakatteena, rullahuovasta (bitumikermi) tai kattolaatasta eli palahuovasta.

Mitä eroa on huopakatolla ja bitumikatolla?

Huopakate sai alkunsa siitä, kun 1900-luvun alkupuolella tukikerroksena käytettiin raakahuopaa. Se ei ollut materiaalina paras mahdollinen, sillä se imi helposti kosteutta ja oli sen vuoksi haastava valmistaa.

Nykyajan katemateriaaleissa on vahvat tukikerrokset, jotka kumibitumiin yhdistettyinä takaavat ominaisuuksiltaan erinomaiset katteet. Tuotteet ovat pitkäikäisiä, ja ne ovat myöskin kylmäominaisuuksiltaan hyviä.

Nykyisiä bitumikattoja kutsutaan edelleen usein huopakatoiksi.

huopakatto
peltikattojen pesut ja maalaukset

PELTIKATTOJEN PESUT JA MAALAUKSET

ONDULINEKATOT

Onduline- eli kuitubitumikatot kuuluvat palveluvalikoimamme. Onduline-levyillä on monia etuja. Koska materiaali ei ole huokoista, sammal ei pääse juurtumaan levyyn, Kuitubitumikatto on myös kevyt ja taloudellinen sekä ympäristöystävällinen vaihtoehto. Ympäristöystävälliseksi materiaalin tekee se, että se valmistetaan kierrätysmateriaalista, selluloosakuidusta, joka puristetaan muotoon, minkä jälkeen se värjätään ja kyllästetään bitumilla vettä hylkiväksi. Suomen olosuhteissa Onduline-katto kestää lähes 40 vuotta.

Ondulinekatto
kattoturvatuotteet

VESIKOURUT, LUMIESTEET JA MUUT KATTOTURVATUOTTEET